درباره ما
باشد که آینده از آنِ ما
چرا به جای خوانش مطالعات موردی فناورانه همچون آمازون، اوبر، والمارت، P&G و … دانشجویان ایرانی نباید موارد ایرانی همچون دیجیکالا، اسنپ، گلرنگ و … را مطالعه کنند؟ چرا فناور ایرانی رغبت چندانی به تجربهنگاری ندارد؟ چرا صنعتگر ایرانی برای فهم آینده صنعت خودش مجبور خواهد بود تا گزارشهای بینالمللی همچون مککنزی، EY و … را مطالعه کند و چرا مطالعات مدونی درباره آینده فناوری در ایران کمتر وجود دارد؟ چرا سیاستگذار ایرانی حتی در صورتی که بخواهد، کمتر صدایی از فناوران ایرانی خواهد شنید؟ چرا عموم مردم با پیشرفتهای فناورانه ایران در بسیاری از زمینهها هیچ آشنایی ندارند؟ این چراها به همراه هزاران چرای بیپاسخ دیگر ما را بر آن داشت تا خودمان به حد وسعمان دست به کار شویم.
ما چه هستیم؟
آژانس تجربهنگاری، ترویج و آیندهپژوهی فناوری در ایران توسط جمعی از فعالین مدیریت فناوری و نوآوری در ایران و در پاسخ به خلاهایی همچون کمبود وجود تاریخ شفاهی فناوری در ایران، عدم اولویت فناوران برای ثبت تجربههای فناورانه، عدم تمرکز سیاستگذاران و کارآفرینان بر آیندهپژوهی فناوری و مواردی از این دست تاسیس شد.
ما که هستیم؟
بدنه اصلی «آژانس تجربهنگاری، ترویج و آيندهپژوهی فناوری در ایران» شامل دانشآموختگان و فعالین هر دو حوزه مدیریت فناوری و نوآوری و همچنین آیندهپژوهی است. علاوه بر دانش آکادمیک، انباشتی از تجربههای مدیریتی و عملیاتی در مدیریت فناوری و نوآوری و همچنین آیندهپژوهی در صنایع مختلف در طی سالهای متمادی در این تیم وجود دارد.
دکتر مهدی محمدی
عضو هیئتعلمی و دانشیار دانشگاه تهران و رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران
وی پس از تحصیل در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه علم و صنعت ایران، کارشناسی ارشد خود را در مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبایی اخذ نمود و در همین دانشگاه و در مقطع دکترا فارغالتحصیل شد و پس از آن در کسوت هیئتعلمی در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد. علاوه بر فعالیتهای آکادمیک همچون انتشار پژوهشها، کتب و مقالات متعدد در زمینه فناوری و نوآوری، ایشان سالها به عنوان راهانداز کسبوکارهای مختلف و همچنین مشاور مجموعههای بزرگ صنعتی و تجاری همچون فولاد مبارکه، مپنا، بانک ملت و … مشغول به فعالیت بودهاند. همچنین ایشان در مقاطع مختلفی در کسوت سیاستگذار علم و فناوری نیز فعالیت داشتهاند که دبیری ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این دست است. همچنین ایشان در حال حاضر ریاست انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، که باسابقهترین و قدیمیترین انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران است، را بر عهده دارند.
صابر خسروی
مدیر مرکز نوآوری ویکست و دانشآموخته مدیریت تکنولوژی از دانشگاه تهران
وی پس از تحصیل در رشته مهندسی صنایع و پس از آن گذراندن دوره مدیریت کارآفرینی در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران و همچنین مطالعات فرهنگی، در مقطع دکترا نیز در دانشگاه تهران به تحصیل رشته مدیریت تکنولوژی پرداخت. علاوه بر فعالیتهای آکادمیک همچون ترجمه کتاب و چاپ مقالات در کنفرانسها و همچنین نشریات داخلی و خارجی، به طور مستمر و همزمان در کسبوکارهای مختلف در فضای رسانه حضور داشتند.همچنین پس از شکلگیری اکوسیستم استارتاپی در ایران، وی حدود ۴ سال در زیر اکوسیستم فینتک (فناوریهای مالی) و پس از آن به مدت ۵ سال به عنوان مدیر مرکز نوآوری ویکست مشغول به فعالیت بوده است. همچنین وی در کنار این فعالیتها، در این سالها در مقام مشاور در کنار کسبوکارهای زیادی در اکوسیستم استارتاپی و همچنین خارج از آن حضور داشته است. در حال حاضر، ایشان به عنوان دبیر کمیته ارتباط با اکوسیستم استارتاپی نیز در انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران مشغول به فعالیتند.
سوالات متداول
مجموعه futureof.ir یک مجموعه خصوصی است که بخشی از درآمد آن از طریق قبول پروژههای مرتبط است اما از آنجا که سود حاصل از پروژهها عملا در بخش تولیدات عمومی مجموعه هزینه میشود، در حوزه نشر فعالیتهای مرتبط با فناوری در ایران به صورت عمومی، آماده پذیرش هر گونه اسپانسری از طرف مجموعههای مختلف است.
برای سفارش پروژه جدید در حوزههای تجربهنگاری، ترویج و یا آیندهپژوهی فناوری در ایران میتوانید علاوه بر پرکردن فرم تماس با ما در انتهای صفحه درباره ما، به ایمیل info@futureof.ir درخواست خود را ارسال کنید.
بیشتر تولیدات این مجموعه خاصه در حوزههای تجربهنگاری و آیندهپژوهی فناوری در ایران تالیفی بوده و حق مالکیت فکری آن برای مجموعه محفوظ است اما در برخی موارد خاصه در حوزه ترویج فناوری ممکن است برخی تولیدات با اجازه ناشر اصلی، در قالبهای جدید بازنشر شود.
محتواهای عمومی این مجموعه در پلتفرمهای مختلف همچون یوتیوب، آپارات، لینکدین و اینستاگرام قابل مشاهده است. همچنین فایلهای صوتی در قالب پادکست مداد زرد در کستباکس و دیگر اپهای پادگیر موجود است.
درخواستهای استخدام نیرو در شبکههای اجتماعی و سایت اطلاعرسانی خواهد شد؛ اما علاوه بر آن در صورت تمایل میتوانید رزومه خود را به ایمیل info@futureof.ir ارسال نمایید.